Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Vistu aknu pastēte ar apelsīnu sulu

Pagatavošanas laiks : Lēna gatavošana
Kopējais laiks : Lēna gatavošana
Sastāvdaļas:
  • 500 g vistu aknas;
  • 2 šalotes sīpoli;
  • 50 g sviests;
  • 90 ml svaigi spiesta apelsīnu sula;
  • sāls, rozā pipari.
Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Nomazgā aknas zem tekoša ūdens, attīra no plēvēm un taukumiem. Sagriež gabaliņos.

Solis Nr. 2

Sasmalcina sīpolus. Pannā uz vidējas uguns izkausē sviestu, liek klāt šalotes sīpolus un cep līdz sīpoli paliek mīksti. Pievieno aknas, sāli un piparus. Cep 7 min.

Solis Nr. 3

Gatavās aknas liek blenderī un samaļ viendabīgā masā. Pievieno apelsīna sulu. Visu sakuļ viendabīgā masā. Pastēti pilda sagatavotajā traukā vai trauciņos, kas iepriekš ieziesti ar mīkstu sviestu. Liek ledusskapī vismaz uz 4 stundām.

Recepti piedāvā BonAppetit.lv

Author : BonAppetit.lv