Vistas sautējums ar sēnēm un ābolu sidru
Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
- Sastāvdaļas:
-
- 2 vistas filejas
- 150g svaigi šampinjoni
- 200ml ābolu sidrs (var aizvietot ar ābolu sulu)
- 100ml saldais krējums
- 2 šalotes sīpoli
- 2 anšovu filejas
- 1/2 citrona rīvēta miziņa
- 2 ēd.k. olīveļļa
- pētersīļi
- sāls, pipari
- Sagatavošana:
-
- Sīpolus nepieciešams sagriezt mazākos kubiņos.
- Vistas filejas sagriezt nelielos gabaliņos.
- Sēnes sagriezt mazās šķēlītēs.
- Pannā uzkarsēt olīveļļu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini.
- Pievienot vistas gaļu un cept aptuveni vēl 5 minūtes.
- Pievienot anšova filejas, sidru un sautēt apmēram 10 minūtes.
- Pievienot sēnes, citrona miziņu, iemaisīt saldo krējumu, apmaisīt un 2-3 minūtes karsēt.
- Uguni izslēgt, pievienot smalki sakapātus pētersīļus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.