Vistas fileja bekonā
Pagatavošanas laiks:
Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks:
Vairāk par 1h
- Sastāvdaļas:
-
2-3 porcijām:
- vistas vileja 250 g;
- auksti kūpināts bekons (240 g);
mērcei:
- 1 ēd.k vijīga medus;
- 1 ēd. k. franču sinepes;
- 1 ēd. k. sinepes ar graudiņiem;
- 2 ēd. k. baltvīna etiķa
- Sagatavošana:
-
Solis Nr. 1
Pagatavo mērci: sajauc sinepes, medu un baltvīna etiķi.
Solis Nr. 2
Vistas fileju sagriež garenās strēmelēs un katru cieši ietin vienā vai divās bekona šķēlēs. Kārto cepamtraukā un pārsmērē ar medus sinepju mērci. Liek cepeškrāsnī 180° tepmeratūrā uz 30-40 minūtēm. Pasniedz ar piedevām - vārītiem kartupeļiem, rīsiem vai zaļajiem salātiem.