Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Vistas fileja ar medu un sezama sēklām

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 2 vistas filejas;
  • 200 g tomāti savā sulā;
  • 100 ml sojas mērces;
  • 50 g medus;
  • 1 sīpols;
  • 2 ķiploka daiviņas;
  • 1/2 gl.ūdens;
  • 4 tējk. kukurūzas ciete;
  • 2 ēd.k. olīveļļa;
  • 1 ēd.k. sezama sēklas;
  • zaļie loki;
  • čili pipari;
  • sāls, pipari.
Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Vistas fileju sagriezt 2 cm lielos kubiņos, ielikt katlā ar biezu apakšu. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārliet ar olīveļļu. Apcept 4-5 minūtes.

Solis Nr. 2

Bļodā sajaukt smalki sakapātus sīpolus un ķiplokus, sasmalcinātus konservētus tomātus, sojas mērci, medu un čili piparus. Šo maisījumu pievienot vistai. Uz lēnas uguns sautēt 15-20minūtes, kamēr fileja ir gatava.

Solis Nr.

Nelielā bļodā sajaukt auksto ūdeni ar kukurūzas cieti un pievienot vistai, visu laiku maisot. Sautēt visu kopā vēl apmēram 5 minūtes, līdz mērce sabiezē.

Solis Nr. 4

Pasniedzot pārkaisa ar zaļiem lokiem un sezama sēklām. Kā piedevu pasniedz rīsus.

Recepti piedāvā BonAppetit.lv

Author : BonAppetit.lv