Vistas fileja ar medu un sezama sēklām
Pagatavošanas laiks:
Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks:
Līdz 45 minūtēm
- Sastāvdaļas:
-
- 2 vistas filejas;
- 200 g tomāti savā sulā;
- 100 ml sojas mērces;
- 50 g medus;
- 1 sīpols;
- 2 ķiploka daiviņas;
- 1/2 gl.ūdens;
- 4 tējk. kukurūzas ciete;
- 2 ēd.k. olīveļļa;
- 1 ēd.k. sezama sēklas;
- zaļie loki;
- čili pipari;
- sāls, pipari.
- Sagatavošana:
-
Solis Nr. 1
Vistas fileju sagriezt 2 cm lielos kubiņos, ielikt katlā ar biezu apakšu. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārliet ar olīveļļu. Apcept 4-5 minūtes.
Solis Nr. 2
Bļodā sajaukt smalki sakapātus sīpolus un ķiplokus, sasmalcinātus konservētus tomātus, sojas mērci, medu un čili piparus. Šo maisījumu pievienot vistai. Uz lēnas uguns sautēt 15-20minūtes, kamēr fileja ir gatava.
Solis Nr.
Nelielā bļodā sajaukt auksto ūdeni ar kukurūzas cieti un pievienot vistai, visu laiku maisot. Sautēt visu kopā vēl apmēram 5 minūtes, līdz mērce sabiezē.
Solis Nr. 4
Pasniedzot pārkaisa ar zaļiem lokiem un sezama sēklām. Kā piedevu pasniedz rīsus.
Recepti piedāvā BonAppetit.lv