Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Vēja kūkas ar šokolādi

Pagatavošanas laiks:

Līdz 45 minūtēm

Kopējais laiks:

Vairāk par 1h

Sastāvdaļas:
  • 1 glāze ūdens;
  • sāls;
  • 100g sviesta;
  • 1 glāze miltu;
  • 5 olas;
  • gatavais pudiņu maisījums;
  • 350ml auksta piena;
  • 300g piena šokolādes.
Sagatavošana:
Katliņā ielejiet 1 glāzi ar ūdeni, šķipsniņu sāls, 100g sviesta un pagaidiet līdz katliņš sāk vārīties. Pēc tam pievienojiet 1 glāzi ar miltiem. Maisījumu maisiet līdz tas saveļas un izveidojas mīkla. Ļaujiet mīklai atdzist! Kad mīkla ir atdzisusi, pievienojiet 5 olas pa vienai un katru olu kārtīgi iemaisiet mīklā. Izmantojot mazu karotīti, izveidojiet nelielas mīklas bumbiņas un uzlieciet tās uz pannas. Cepiet tās jau uzkarsētā cepeškrāsnī ar ventilāciju 205 grādu temeperatūrā apmēram 12 minūtes. 1. Krēms: Samaisiet gatavo pudiņa maisījumu ar 350ml auksta piena un maisiet kamēr tas sabiezē. Iepildiet krēmu vēja kūkās, iegriežot tajās pa vidu ar karoti. 3. Šokolādes mērce: Izkausējiet 300g piena šokolādes, kas ielikta virs katliņa, kurā vārās ūdens. Pārlejiet šokolādi pāri vēja kūkam, kad mērce gatava.

Author : Delimano