Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Vasarīgā ogu kūka

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • 5 olas
  • 150 g sviests
  • 125 g cukurs
  • 150 g milti
  • Vaniļas cukurs
  • 75 g kartupeļu cietes
  • 1/4 tējkarote cepamā pulvera
  • Ēdamkarote citrona sulas
  • 600 g ogu
  • 50 g mandeles
Sagatavošana:
  1. Sviests jāsaputo ar cukuru un vaniļas cukuru
  2. Kad cukurs ir izkusis, jāņem 3 olas un jāatdala dzeltenums no baltuma. Olu dzeltenumus un vel 2 olas pievieno tikko pagatavotajai masai un kārtīgi samaisi.
  3. Pievieno klāt miltus, cepamo pulveri, kartupeļu cieti un citronu sulu.
  4. Kārtīgi visu samaisi un ielej kūkas formā. Virspusē saliec ogas. Cep 180 grādos aptuveni 25 min.
  5. Saputo 3 olu baltumus ar 2 šķipsnām sāls, līdz masa kļūst biezapēc tam iemaisi ēdamkaroti citrona sulas un sakapātas mandeles. Šī masa jāliek pa virsu kūkai un tas viss jācepj vēl 20 minūtes.

Author : Delimano