Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Tītara filejas kebabi ar dārzeņu salātiem

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 600g tītara fileja
  • 200g puravs
  • 200g sarkans kāposts
  • 3 burkāni
  • 4 ēd.k. sojas mērce
  • 2 laimi
  • 3 ēd.k. šķidrs medus
  • 1 ēd.k. sausais timiāns
Sagatavošana:
  1. Tītara fileju sagriezt garās strēmelītēs.
  2. Bļodā sajaukt 2 ēd.k. sojas mērci, 2 ēd.k. medu, svaigi spiestu 1 laima sulu un sauso timānu. Šajā marinādē iejaukt tītara gaļu un nolikt marinēties uz 2-3 st., ik pa brīdim apmaisot.
  3. Tītara fileju uzdurt uz koka iesmiņiem un cept uzkarsētā grilpannā līdz gatavībai, apm. 15 min.
  4. Burkānus notīrīt un sagriezt garās strēmelītēs. Tāpat sagriezt sarkano kāpostu.
  5. Puravu sagriezt mazās ripiņās.
  6. Visus dārzeņus sajaukt kopā ar mērci, kuru pagatavo no atlikušā medus, sojas mērces un svaigi spiestas laima sulas.

Kebabus pasniedz ar salātiem.

Author : bonappetit.lv