Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Tiramiso kūka

Grūtības pakāpe

Kopējais laiks:

30 minūtes

Sastāvdaļas:
  • 200 ml saldā krējuma
  • 500 g Maskarpone krēmsiera
  • 150 ml stipras kafijas
  • 250 - 300 g biskvīta cepumi
  • 150 g cukura
  • 150 g rupji sarīvētas piena šokolādes
  • 2 ēd.k. nesaldināta kakao
Sagatavošana:
  1. Sākotnēji pagatavo kafiju un atdzesē. Kafiju vēlams ieliet lēzenā traukā, lai ir ērti mērcēt cepumus.
  2. Saldo krējumu ar cukuru saputo līdz putukrējuma konsistencei, tad pievieno maskarpones sieru un vēlreiz kārtīgi saputo, lai kārtīgi sajaucas.
  3. Ņem trauku, kurā gatavosi tiramisu. - piemēram, dziļu deserta trauku vai veidni 25 x 25 cm.
  4. Cepumus iemērcē kafijā un kārto veidnes apakšā.
  5. Virs cepumiem klāj pusi no pagatavotā maskarpones un sdaldā krējuma krēmu.
  6. Tad liek nakamo kārtu izmērcētu cepumu un pa virsu otru pusi no krēma.
  7. Beigās, kad cepumi un krēms ir salikti pa vietām pāri pārkaisi kakao. Un virs tā uzber rupji samalto piena šokolādi
  8. Pārklāj trauku ar pārtikas plēvi vai foliju un liek ledusskapī uz naktī.

Autors : Ieva