Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

ŠOKOLĀDES MUSS

Grūtības pakāpe

Pagatavošanas laiks:

10 minūtes

Pagatavošanas laiks:

20 minūtes

Kopējais laiks:

30 minūtes

Sastāvdaļas:

SASTĀVDAĻAS:

  • 70 g sviesta
  • 200 g rupji sakapātās rūgtās šokolādes
  • 120 g cukura 
  • 4 olas
  • 70 ml stipras kafijas
  • 100 ml saldā krējuma
  • Rīvēta šokolāde
Sagatavošana:

PAGATAVOŠANA: 

  1. Sviestu un šokolādi liek karstā ūdens peldē un uz lēnas uguns izkausē. 
  2. Atdala olas dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus saputo ar cukuru gaišā krēmā.
  3. Pakāpeniski iekuļ šokolādi un kafiju.
  4. Atsevisķi sakuļ olu baltumus stingrās putās.
  5. Sakuļ saldo krējumu. 
  6. Sakultos olu baltumus un putukrējumu iecilā šokolādes maisījumā. 
  7. Musu pilda trauciņos, pārsedz ar pārtikas plēvi un uz aptuveni 4 stundām novieto ledusskapī. 
  8. Pasniedz ar šokolādes skaidiņām, putukrējumu vai vēlamām ogām vai augļiem. 

Autors : Ieva