Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Šokolādes debesmanna

Pagatavošanas laiks:

Līdz 45 minūtēm

Kopējais laiks:

Vairāk par 1h

Sastāvdaļas:
  • 170 g tumša, sasmalcināta šokolāde
  • 60 ml kafija
  • 170 g nelielos gabaliņos sagriezts sviests
  • 4 olas, atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem
  • 170 g + 1 ēdamkarote cukurs
  • 30 ml tumšais rums
  • 1 ēdamkarote ūdens
  • šķipsniņa sāls
Sagatavošana:

Šokolādes muss būs lielisks vakariņu noslēgums, jo tas atstās neaizmirstami debešķīgu sajūtu Jūsu garšas kārpiņām!

Solis Nr.1:

Delimano® Ceramica katlā uzvāriet ūdeni, tam pāri pārlieciet Delimano® Ceramica cepampannu (20 cm diametrā). Izkausējiet šokolādi un sviestu ar kafiju. Noņemiet pannu no vārošā ūdens katla.

Solis Nr.2:

Atsevisķā traukā ielieciet olas dzeltenumus, 170g cukura, rumu un ūdeni, uzlieciet uz katla, kurā vārās ūdens un ar putu slotiņu samaisiet līdz iegūstiet putas. Noņemiet no vārošā ūdens katļa un ielieciet traukā, kurā ieliets auksts ūdens. Turpiniet kulšanu līdz olu dzeltenumi ir auksti un vienmērīgi. Iemaisiet izkausēto šokolādi olu dzeltenumos.

Solis Nr.3:

Citā bļodā saputojiet olu baltumus ar šķipsniņu sāls un ēdamkaroti cukura līdz veidojas vienmērīga masa. Trešo daļu saputoto olas baltumu iemaisiet šokolādes maisījumā, lēnām samaisiet, lai masa kļūtu vienmērīga.

Vēlāk, pakāpeniski pievienojiet pārējos olu baltumus. Iepildiet mussu glāzēs un uz 2 stundām ielieciet ledusskapī.

Author : Delimano