Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Sirsniņcepumi

Pagatavošanas laiks:

Līdz 45 minūtēm

Kopējais laiks:

Līdz 45 minūtēm

Sastāvdaļas:
  • 200 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 2 olas
  • 3 glāzes miltu
  • Biezs dzērveņu, aveņu vai brūkleņu ievārījums
  • Pūdercukurs
Sagatavošana:
  1. Sakuļ olas ar cukuru, pievieno sviestu un miltus. Maisa, līdz iegūst viendabīgu masu.
  2. Mīklu izrullē un izspiež sirds formas cepumus, bet ar mazāku sirds formiņu, pusei lielo siržu, vidū izspiež mazākas.
  3. Cepumus liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 10–15 minūtes, gatavus vēlāk atdzesē.
  4. Katram pilnās sirds formas cepumam vidū iesmērē ievārījumu, kam pāri pārliek caurumoto sirsniņas cepumu.
  5. Gatavos cepumus nedaudz pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Author : Delimano