Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Segedin gulašs

Pagatavošanas laiks:

Līdz 45 minūtēm

Kopējais laiks:

Vairāk par 1h

Sastāvdaļas:
  • šķipsna sāls;
  • 3 TK tomātu mērces;
  • 300g skābētu kāpostu;
  • 2 ķiploku daiviņas;
  • eļļa;
  • ķimenes;
  • 1 sīpols;
  • 2 lauru lapas;
  • 1/2 kg cūkgaļas.
Sagatavošana:
  1. Pannā ielej eļļu un uzkarsē, pievieno sasmalcinātu sīpolus un gaļu sagrieztu kubiciņos, sāli, lauru lapas un piparus.
  2. Gaļu cep uz lielas uguns, ik pa laikam maisot, līdz gaļa ir apcepusies brūngana.
  3. Pievieno klāt kāpostus, kurus vēlams noskalot ar ūdeni, ja tie ir pārāk skābi.
  4. Pievieno ūdeni un sautē apmēram 30 minūtes.
  5. Tad pievieno 3 ēdamkarotes mājās gatavotu tomātu mērci, ķiplokus un sabiezina kopā ar kukurūzas miltiem, kurus pirms tam sajauc ar ūdeni un izmaisa.
  6. Pievieno klāt ķimenes un sautē līdz gaļa kļūst mīksta.

Pasniedz kopā ar biezputru.

Padoms: Gatavojot sautējumus, gulašu vai citus sautējumu ēdienus ļaujiet tiem pastāvēt vismaz pustundu pirms pasniegšanas, līdzīgi kā Segedin gulašs tie sabiezē un kļūst vēl gardāki.

Author : Tina Jan