Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Saldās sierakūkas uzkodiņas

Grūtības pakāpe

Pagatavošanas laiks:

3 - 5 minūtes

Pagatavošanas laiks:

20 minūtes + 1 stunda saldēšanai

Sastāvdaļas:
  • 230 g krēmsiera
  • 70 g cukura
  • 60 g salda krējuma 
  • 1/2 tējk. vaniļas ekstrakta
  • 70 g mandeļu miltu
  • 2 ēdk. brūnā cukura
Sagatavošana:
  1. Ļaujiet krēmsieram 20 minūtes nostāvēties uz letes, lai tas kļūtu mīkstāks.
  2. Ar mikseti sajauciet krēmsieru, 70 g cukura, vaniļas ekstraktu un pusi no saldā krējuma, līdz gludai viendabīgai masai
  3. No masas veido nelielas piciņas/ bumbiņas ( ar karoti) un liek traukā ar izklātu cepešpapīru, liek saldēties uz stundu, lai masa paliek stingra.
  4. Traukā sajauciet mandeļu miltus ar brūno cukuru.
  5. Sastingušos krēmsiera gabaliņus iemērc atlikušajā saldajā krējumā un pēc tam apviļā mandeļu miltu maisījumā.
  6. Liek aerogrilā vienā slānī, kas iestatīts uz 180 grādiem uz 3 minūtēm.

Autors : Ieva no Delimano