Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Rupjmaizes pudiņš ar āboliem

Grūtības pakāpe

Pagatavošanas laiks:

Cep 15 minūtes

Kopējais laiks:

45 minūtes

Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas:

  • 450 g rupjmaizes
  • 3 āboli sagriezti daiviņās
  • Cukurs pēc vēlēšanās, cik saldu vēlas
  • Kanēlis
  • 200 g kausēta sviesta
Sagatavošana:

Pagatavošana

  1. Sasmalcina rupjmaizi un liek vienu kārtu cepamtraukā.Tam visam uzkaisa cukuru un kanēli
  2. Tad liek kārtu ar sagrieztiem āboliem. Tiem uzber vēl vienu kārtu kanēli ar cukuru. 
  3. Pārlej ar kausētu sviestu
  4.  Cep 180 °C 15 minūtes.
  5. Pasniedz ar putukrējumu, vaniļas krēmu vai saldējumu vai krēmu.

Autors : Dagmāra