Rudens aveņu braunijs
Grūtības pakāpe
Kopējais laiks:
50 - 60 min
- Sastāvdaļas:
-
- 125 g tumšas šokolādes
- 125 g sviesta
- 3 olas
- 150 g brūnā cukura
- 150 g baltā cukura
- 100 g kviešu miltu
- 30 g nesaldināta kakao pulvera
- 1 tējk. vaniļas ekstrakta
- šķipsniņa sāls
- 250 g rudens avenes
- 40 g pūdercukura
- Sagatavošana:
-
- Viegli sakuļ olas.
- Traukā virs karsta ūdens izkausē šokolādi un sviestu, sajauc. Pievieno olām.
- Tad pievieno un iemaisa balto un brūno cukuru, sali, kakao, miltus un vaniļas ekstraktu.
- Pievieno aptuveni 200 g avenes.
- Nepieciešama aptuveni 20 - 22 cm liela veidne, tajā ieklāj cepampapīru un ietauko veidni. Mīklas masu lej veidnē un pārber ar atlikušajām avenēm.
- Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C grādiem. Liek veidni cepeškrāsnī un cep 30 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti, iedurot braunijā. Ja izņemot ārā irbulīti ir tikai nedaudz aplipis, tas ir gatavs.
- Atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.
Ieteiktās preces
-
Virtuves kombains PRO
€149,99€142,49 Club5Club5 biedri ietaupa €7,50 šai precei.
-
Virtuves kombains Desire
€299,99€284,99 Club5Club5 biedri ietaupa €15,00 šai precei.