Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Rudens aveņu braunijs

Grūtības pakāpe

Kopējais laiks:

50 - 60 min

Sastāvdaļas:
  • 125 g tumšas šokolādes
  • 125 g sviesta
  • 3 olas
  • 150 g brūnā cukura
  • 150 g baltā cukura
  • 100 g kviešu miltu
  • 30 g nesaldināta kakao pulvera
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta
  • šķipsniņa sāls
  • 250 g rudens avenes
  • 40 g pūdercukura
Sagatavošana:
  1. Viegli sakuļ olas.
  2. Traukā virs karsta ūdens izkausē šokolādi un sviestu, sajauc. Pievieno olām.
  3. Tad pievieno un iemaisa balto un brūno cukuru, sali, kakao, miltus un vaniļas ekstraktu. 
  4. Pievieno aptuveni 200 g avenes.
  5. Nepieciešama aptuveni 20 - 22 cm liela veidne, tajā ieklāj cepampapīru un ietauko veidni. Mīklas masu lej veidnē un pārber ar atlikušajām avenēm. 
  6. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C grādiem. Liek veidni cepeškrāsnī un cep 30 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti, iedurot braunijā. Ja izņemot ārā irbulīti ir tikai nedaudz aplipis, tas ir gatavs. 
  7. Atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz. 

Author : Delimano