Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Pildītās gaļas bumbiņas

Pagatavošanas laiks:

Līdz 45 minūtēm

Kopējais laiks:

Līdz 45 minūtēm

Sastāvdaļas:
400-500 grami maltas liellopu gaļas 1 ola 1 tējkarote nevārītu balto rīsu 1 1/2 tējkarote ar sāli Sīpoli 3 cieti vārītas olas sagrieztas kubiciņos 1 1/2 tasīte ar vistas buljonu 1 tase ar tomātu mērci Sarkanie pipari pēc garšas 1 malta ķiploku daiviņa 1 lauru lapa 3 tējkarotes ar sasmalcinātu svaigu koriandru Vārīti rīsi
Sagatavošana:
1. Katliņā jāsaber maltā liellopu gaļa, rīsi, sāls, ola un sīpoli. Jāsadala visa masa 12 kotletēs. Šīm kotletēm pa vidu jāpieliek olas, kas ir sagrieztas kubiciņos. Tad jāuztaisa gaļas bumbiņas, kurām olas atrodas vidū. Šīs 12 olas jāieliek ledusskapī, lai tas savilktos, kamēr jūs gatavosiet mērci. 2. Blenderī ielejiet buljonu, tomātu mērci un pievienojiet piparus un ķiploku. Sablenderējiet masu kārtīgi. Uzlejiet mērci caur sietiņu vidēja izmēra katlā. Pievienojiet gaļas bumbiņas, kuras sagatavojāt pirms tam un vēl pievienojiet lauru lapu. Uzlieciet katlam vāku un cepjat gaļas bumbiņas mērcē ik pa brīdim tās apgriežot, līdz tās ir pilnība gatavas, tas varētu aizņemt aptuveni 20 minūtes. Pārlejiet mērci pāri varītiem rīsiem un pievienojiet koriandru. Labu apetīti! :)

Author : Delimano.lv