Melleņu un ābolu biezeņa pankūkas
Pagatavošanas laiks:
Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks:
Līdz 45 minūtēm
- Sastāvdaļas:
-
4 pankūkām
- 12 olu baltumi
- 1 krūzīte auzu
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- 1 krūzīte nesaldināta mandeļu piena
- 1 šķipsna sāls
- Mazliet stēvijas
- 1/2 krūzītes melleņu
- 1 krūzīte nesaldināta ābolu biezeņa
- 1 šķipsna kanēļa
- Sagatavošana:
-
1. Sajauciet auzas, cepamo pulveri, olu baltumus, mandeļu pienu, sāli un stēviju.
2. Ielejiet maisījumu blenderī un blendējiet lielā ātrumā aptuveni 30 sekundes.
3. Izlejiet mīklu uz ēdienu nepievelkošas pannas un pieberiet aptuveni pusi
melleņu.
4. Apgrieziet pankūkas, apcepot abas puses.
5. Kad pankūkas ir gatavas, uzlieciet tās uz šķīvjiem un pārlejiet ābolu biezeni, tad pārbārstot pāri atlikušās mellenes un nedaudz kanēļa.
Padoms!
Papildu garšai un skatam pievienojiet uz šķīvja pāris ābola šķēles.