Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Madeļu kūka

Grūtības pakāpe

Kopējais laiks:

Līdz 55 min

Sastāvdaļas:
  • 4 lielas olas
  • 150 g cukura
  • 200 g maltu mandeļu
  • Sarīvēta 1 citrona miziņa
  • 1 tējk. kanēļa
  • 50 g pūdercukura
  • Ogas vai augļi pēc vēlēšanās
Sagatavošana:
  1. Saputo olas, cukuru, citrona miziņu un kanēli biezā krēmā. Iecilā maltās mandeles;
  2. Cepeškrāsni sakarsē līdz 160 C grādiem. Ietauko kūkas veidni (20 - 24 cm), ieteicams ieklāt arī cepampapīru.
  3. Mīklu pilda veidnē un izlīdzina.
  4. Cep 30 - 35 min., līdz virsa kļūst zeltaini brūna un mīkla nelīp pie tajā iedurta koka iesmiņa. 
  5. 10 min. atdzesē veidnē, pēc tam izgāž uz režģa. Uzmanīgi atdala cepampapīru un kūku atstāj atdzesēties vēl apmēram stundu. 
  6. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru un pievieno ogas un augļus pēc vēlēšanās.

Author : Delimano