Krāsnī gatavoti rīsi ar vistas filejas strēmelēm un dārzeņiem
Pagatavošanas laiks:
Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks:
Līdz 45 minūtēm
- Sastāvdaļas:
-
- 150 g vistas filejas
- 30 ml olīveļļas
- 1 gab. citrona
- 150 g rīsu
- 300 ml ūdens
- kurkuma
- 50 g sarkanā sīpola
- 50 g sarkanās paprikas
- 50 g dzeltenās paprikas
- 5 g piparu
- 10 g sāls
- 5 g cukura
- svaigs koriandrs
- 1 gab. čili pipara
- Sagatavošana:
-
Ievietojam dārzeņus smalcinātājā un sasmalcinām tos.
Delimano Stone Legend veidnē apcepam sasmalcinātos dārzeņus, pievienojam vistas filejas strēmelītes un apcepam līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Aukstā, tekošā ūdenī noskalojam rīsus un pievienojam apceptajiem dārzeņiem ar vistu. Pārlejam visu ar ūdeni, pievienojam garšvielas un samaisām. Uzliekam vāku un liekam cepties cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180˚C uz 25 minūtēm.
Nelielā traukā sarīvējam citrona miziņu, pievienojam citrona sulu, olīveļļu, sasmalcinātu koriandru un čilli piparu. Samaisām un pārlejam gatavo ēdienu.