Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Kēksa kārtojums

Grūtības pakāpe

Kopējais laiks:

25 - 30 min

Sastāvdaļas:
  • 250 g kēksa 
  • 250 ml kafijas
  • 250 g maskarpones krēma
  • 120 ml saldā krējuma
  • 50 - 100 g cukura (pēc saviem ieskatiem)
  • 100  - 140 g svaigas vai saldētas zemenes
  • vaniļas cukurs
  • citrona miziņa
  • kakao pulveris dekorēšanai
Sagatavošana:
  1. Blenderī sajauc maskarpones krēmu, saldo krējumu, pusi cukura, vaniļas cukuru un rīvētu citrona miziņu.
  2. Sablendē zemenes (ja saldētas, pirms tam atlaidina), pievieno otru pusi cukura.
  3. Sagriež kēksu gabaliņos, izmērcē kafijā un pusi liek glāzēs.
  4. Tad klāj sablendētās zemenes.
  5. Liek sablendēto masu glāzēs.
  6. Virsū liek vēl vienu kārtu kēksa un sablendētās zemenes un virs tā – vēl vienu kārtu krēma.
  7. Pārkaisa ar kakao pulveri.

Autors : Delimano