Kartupeļu biezputra ar grūbām un ceptu bekonu
Pagatavošanas laiks:
Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks:
Vairāk par 1h
- Sastāvdaļas:
-
- 100g grūbas
- 1kg nomizoti kartupeļi
- 1 sīpols
- 100g bekons
- 1l ūdens
- Sagatavošana:
-
- Katlā ieliet ūdeni, pievienot kartupeļus un noskalotas grūbas. Vārīt, kamēr grūbas gatavas, apmēram 1 stundu. Pa šo laiku izvārīsies arī kartupeļi.
- Ar kartupeļu stampu katla saturu sajaukt viendabīgā masā.
- Sīpolu un bekonu sagriezt mazās šķēlītēs un pannā apcept līdz sīpoli kļūst zeltaini.
Kartupeļu biezputru pasniedz ar ceptiem sīpoliem un bekonu. Klāt var piedāvāt kefīru vai pienu.