Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Kafijas kūka ar datelēm un šokolādi

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • 150 g sviests
  • ¾ glāzes kakao pulvera
  • 250 ml vāroša ūdens
  • 1 1/2 ēdamkarotes šķīstošās kafijas
  • 1 vaniļas pāksts
  • 1 ēdamkarote dzeramās sodas
  • 200 g dateļu, kas attīrītas no sēklām un sasmalcinātas
  • 250 g izsijātu miltu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • 200 g brūnā cukura
  • 2 olas
  • piliens eļļas
Sagatavošana:

Padari savu pēcpusdienas kafijas pauzi 10 reizes labāku, baudot gardo kafijas kūku ar datelēm un šokolādi!

Solis Nr. 1:

Ietaukojiet Delimano® Ceramica Dry Cooker™ tikai ar pilienu eļļas un pārkaisiet to ar kakao pulveri.

Solis Nr. 2:

Uzvāriet Delimano® Ceramica katlā ūdeni. Sajauciet vārošo ūdeni ar kafiju, vaniļas pāksti un sodu. Pievienojiet dateles, visu kopā ar dakšiņu viegli samaisiet un ļaujiet atdzist līdz istabas temperatūrai.

Solis Nr. 3:

Bļodā sajauciet miltus ar kakao pulveri, cepamo pulveri un sāli. Sajauciet kopā sviestu un brūno cukuru, līdz sviests iegūst gaišu, gaisīgu konsistenci. Pievienojiet olas, pakāpeniski pa vienai, turpinot visu laiku maisīt. Visu kopā samaisiet un pievienojiet miltu maisījumu.

Solis Nr. 4:

Pārlieciet masu Delimano® Ceramica Dry Cooker™ un cepiet uz nelielas uguns apmēram 40 minūtes līdz tā ir kļuvusi brūna. Gatavības pakāpi varat pārbaudīt arī iedurot koka irbulīti – ja pie tā nelīp mīkla, cepšana jābeidz.

Pasniedziet ar putukrējumu.

Delimano PADOMS

Maģiju Jūsu virtuvē nodrošināsDelimano® Ceramica Dry Cooker™ , vienlīdz izcili pagatavojot kā sarežģītas, tā vienkāršas maltītes.

Gatavojot Dry Cooker, vienmēr uzstādiet zemu karstuma padeves režīmu, lai izvairītos no ēdiena piededzināšanas.

Author : Delimano