Grilēta vistas fileja ar ananasu-avokādo salsu
Pagatavošanas laiks:
20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks:
20 minūtes vai mazāk
- Sastāvdaļas:
-
- 3-4 vistas filejas
- olīveļļa
- sāls, pipari
Salsai:
- 1 avokado
- 200g ananāss
- 1 sarkans sīpols
- 1 laims
- 1 zaļais asais pipars
- pētersīļi
- pipari
- Sagatavošana:
-
Grilpannā uzkarsēt mazliet eļļas un uzcept vistas filejas. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
Lai pagatavotu salsu nepieciešams nomizot avokādo, izņemt kauliņu un sagriezt kubiņos. Tāpat sagriezt arī ananasu. Sīpolu un čili piparu sagriezt mazos kubiņos. Pētersīļus smalki sakapāt. Visu sajaukt. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, pēc garšas pievienot svaigi maltus piparus.
Vistas filejas pasniedz ar salsu.