Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Ganu pīrāgs

Pagatavošanas laiks:

Līdz 45 minūtēm

Kopējais laiks:

Vairāk par 1h

Sastāvdaļas:
  • 1 čili,
  • 2 daiviņas ķiploka,
  • 1 sīpolu,
  • 2 burkānus,
  • 1kg liellopu gaļas,
  • maltās gaļas desiņas,
  • 50g kečupa,
  • 60g Worcestershire mērces,
  • šķipsniņu sāls,
  • 80g baltvīna.
Sagatavošana:
  1. Smalki sakapā 1 čili, 2 daiviņas ķiploka, 1 sīpolu un 2 burkānus. Cep šo masu pannā, līdz tā kļūst caurspīdīga. Tad pievieno 1kg liellopu gaļas un maltās gaļas desiņas. Gaļai pievieno 50g kečupa, 60g Worcestershire mērces, šķipsniņu sāls un 80g baltvīna.
  2. Sutina, līdz gaļa ir gatava.
  3. Citā traukā pagatavo kartupeļu beizputru.
  4. Pannā – veidnā Stone Legend gaļu pārklāj ar rīvētu sieru un kartupeļu biezputru.
  5. Cep cepeškrāsnī 200grādu temperatūrā aptuveni 20 minūtes.

Author : Delimano