Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Gaļas un sēņu pīrāgs

Pagatavošanas laiks:

Līdz 45 minūtēm

Kopējais laiks:

Vairāk par 1h

Sastāvdaļas:
  • 250 g miltu
  • 3 ĒK majonēzes
  • 3 ĒK skābā krējuma
  • 4 olas
  • 100 g siera
  • Sals
  • ½ TK sodas
  • 1 TK etiķa
  • 250 g gaļas
  • 1 sīpols
  • 200 g sēņu
  • 50 g eļļas
Sagatavošana:
  1. Bļodā sakuļ olas.
  2. Sarīvē sieru un pievieno to sakultajai olai. Iegūtajai masai pievieno miltus, skābo krējumu, majonēzi, sodu un etiķi.
  3. Sakapā sīpolus un ieeļļotā pannā cep tos aptuveni 5 minūtes.
  4. Sagriež sēnes un pievieno apceptos sīpolus. Pāris minūtes sautē, līdz sēnes kļūst mīkstas.
  5. Samaļ gaļu, pievieno sēnes un sīpolus. Apcep aptuveni 7 minūtes, pievienojot garšvielas pēc Jūsu izvēles.
  6. Uzsilda krāsni. Ieeļļo cepešpannu un ievieto 2/3 mīklas. Uz tās uzliek sēņu, gaļas un sīpolu masu. Nosedz ar atlikušo mīklu. Cep 35-45 minūtes 180° grādos, līdz pīrāgs kļūst zeltaini brūns.

Author : Delimano