Cūkas filejas sautējums ar ananasiem
Pagatavošanas laiks:
20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks:
20 minūtes vai mazāk
- Sastāvdaļas:
-
- 500 g cūkas filejas
- 250 g konservētu ananasu
- 70 g tomātu biezeņa
- 25-50 g sojas
- 1 sīpols
- 150 g ūdens
- 2 ēdamkarotes vīna etiķa
- 1 gurķis
- sāls un melnie pipari
- Sagatavošana:
-
- Gaļu sagriež 1 cm biezās, nelielās šķēlītēs.
- Ananasus notecina, sulu saglabā.
- Pannā uzkarsē 100 g ananāsu konservu sulas, tomātu mērci, soju, ūdeni un vīna etiķi.
- Nomizo un sasmalcina sīpolu, sīpolu un gaļas šķēlītes liek mērce.
- Vāra 5 minūtes.
- Ananasus sagriež, gurķi nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm.
- Ar karoti izņem sēkliņas, mīkstumu sariež šķēlītēs.
- Ananasu un gurķi pievieno ēdienam, uzkarsē, pievieno garšvielas.
Pasniedz ar rīsiem vai makaroniem un svaigu dārzeņu salātiem.