Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Burkānu un zemesriekstu sviesta kūciņas

Pagatavošanas laiks:

Līdz 45 minūtēm

Kopējais laiks:

Līdz 45 minūtēm

Sastāvdaļas:

Kūciņām:

  • 100 g kviešu miltu

  • 2 TK cepamās sodas

  • 4 TK kakao pūdera

  • 10 ĒK brūnā cukura

  • 300 g burkānu

  • 100 g tumšās šokolādes

  • 100 ml ūdens

  • 50 ml saulespuķu eļļas

  • 1 ĒK ābolu sidra etiķa

  • 3 ĒK zemesriekstu sviesta

Glazūrai:

  • 100 g tumšās šokolādes

  • 2 ĒK zemesriekstu sviesta

Sagatavošana:

Ieteikums: pagatavojiet savu zemesriekstu sviestu pats! Ņemiet apceptus un sālītus zemesriekstu un blendējiet tos Nutribullet 600W tik ilgi, kamēr iegūstat viendabīgu, krēmīgu masu. Tas ir daudz lētāk un veselīgāk!

1. Uzsildiet krāsni līdz 180 grādiem. Sajauciet visas sausās sastāvdaļas, pievienojiet rīvētus burkānus, izkausētu šokolādi, ūdeni, eļļu, etiķi un zemesriekstu sviestu. Maisiet, līdz iegūstat viendabīgu masu.

2. Ietaukojiet cepamo pannu, ieklājiet tajā cepamo papīru. Ielejiet kūkas mīklu un ielieciet maizes cepšanas atdalītāju, lai iegūtu vienādus kūkas gabaliņus.

3. Cepiet 180 grādos 25 minūtes.

4. Kamēr kūciņas cepas, sagatavojiet glazūru. Izkausējiet šokolādi, zemesriekstu sviestu un samaisiet. Gatavās kūciņas pārklāj ar glazūru un ļauj atdzist 15 minūtes pirms pasniegšanas. Ja gatavojat iepriekšējā vakarā, ielieciet tās ledusskapī uz nakts laiku.

Author : Delimano