Biezpiena-banānu-aprikožu pankūkas

Grūtības pakāpe

Pagatavošanas laiks:

Līdz 30 minūtēm

Kopējais laiks:

Līdz 30 minūtēm

Sastāvdaļas:
  • 200 g biezpiens
  • 1 banāns
  • 1 ola
  • 5 žāvētas aprikozes
  • 2 tējk. kļavu sīrups
  • 1/2 tējk. vaniļas cukura
  • 4 ēd. k. miltu
  • Eļļa cepšanai
Sagatavošana:
  1. Nomizo banānu, liek to Nutribullet vai citā blenderī, pievieno olu, kļavu sīrupu un vaniļas cukuru, visu samaļ līdz veidojas viendabīga masa.
  2. Bļodā ieber biezpienu, tam pievieno iepriekš sagatavoto masu.
  3. Sagriež žāvetās aprikozes mazos gabaliņos un pievieno biezpiena-banānu masai.
  4. Pievieno miltus un samaisa līdz veidojas vidēji bieza masa.
  5. Saslapina plaukstas ar ūdeni, lai masa nelīp pie rokām un ar plaukstām veido vidēja izmēra bumbiņas, tās saplacina un liek uz sakarsētas pannas, cep no abām pusēm.
  6. Pasniedz ar kļavu sīrupu/krējumu/medu, svaigām ogām un riekstiem.

Autors : Dana