Ābolu plātsmaize
Pagatavošanas laiks:
Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks:
Līdz 45 minūtēm
- Sastāvdaļas:
-
- 6-8 āboli
- 2 glāzes miltu
- 1 glāze kefīra
- 3 olas
- 1 glāze cukura
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- Virskārtai: cukurs + kanēlis + skābais krējums
- Sagatavošana:
-
- Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs.
- Olas sakuļ ar cukuru, pievieno kefīru, miltus, cepamo pulveri un visu sajauc.
- Uz cepešpannas liek cepampapīru, uzlej mīklu un pa virsu kārto ābolus.
- Cep 220 grādu temperatūrā aptuveni 20 minūtes.
- Karstai ābolu plātsmaizei pāri pārlej ar cukuru un kanēli sajauktu krējumu.
- Pasniedz atdzesētu.
Lai labi garšo!