Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Ābolu plātsmaize

Pagatavošanas laiks:

Līdz 45 minūtēm

Kopējais laiks:

Līdz 45 minūtēm

Sastāvdaļas:
  • 6-8 āboli
  • 2 glāzes miltu
  • 1 glāze kefīra
  • 3 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • Virskārtai: cukurs + kanēlis + skābais krējums
Sagatavošana:
  1. Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  2. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno kefīru, miltus, cepamo pulveri un visu sajauc.
  3. Uz cepešpannas liek cepampapīru, uzlej mīklu un pa virsu kārto ābolus.
  4. Cep 220 grādu temperatūrā aptuveni 20 minūtes.
  5. Karstai ābolu plātsmaizei pāri pārlej ar cukuru un kanēli sajauktu krējumu.
  6. Pasniedz atdzesētu.

Lai labi garšo!

Author : Delimano