Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Ābolu pīrāgs

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • ½ glāze miltu
  • 250 grami nesālīta sviesta
  • 1/3 glāze auksta ūdens
  • Āboli
  • ½ tējkarote kanēļa
  • ½ glāze cukura
  • 2 tējkarotes citrona un kukurūzas cietes
  • 1 tējkarote cukura
  • šķipsna pūdercukurs
Sagatavošana:

Kārtīgi sajauc bļodā miltus, sviestu un aukstu ūdeni. Pusi no mīklas (nedaudz lielāku par cepamformu) ar mīklas rulli izrullē un ar rokām ieklāj formā.

Nomizo un sagriež ābolus šķēlītēs. Uz pannas apcep ābolus kopā ar kanēli, citronu un kukurūzas cieti. Apmaisa un cep īsu brīdi.

Otru pusi mīklas izrullē taisnstūra formā un sagriež ~ 1,5 cm platos taisnstūra gabaliņos.

Uz mīklas formā pievieno klāt gatavos ābolus un pārklāj ar taisnstūra gabaliņiem tā lai veidojas režģis ar caurumiem.

Cep cepeškrāsnī ~ 20 minūtes 190 °C grādos. Pārklāj ar pūdercukuru un pasniedz.

Author : Delimano