Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Saldējuma pagatavošanas ierīce Joy

Photo
Video

Ar ierīci Joy jūs varēsiet pagatavot īstu mājas saldējumu, sadētu jogurtu, elegantu sorbetu vai itāļu stila saldējumu mazāk nekā 40 minūtes. Jums vajadzēs tikai pievienot sastāvdaļas un mazliet uzgaidīt. Iespēja to ieslēgt un izslēgt garantēs, ka jums vienmēr būs saldējums tieši īstajā konsistencē. Neslīdošā kājiņa grantē stabilitāti. Saldēšana: aptuveni 10 stundas. Tilpums: 1,2 l

Saldējuma pagatavošanas ierīce Joy
€39,90
Izvēlēties
Pasūtiet zvanot: 67 169 077
Noliktavā pieejams: 7
  • Skatīt
  • Preces informācija
  • Apmaksas iespējas
Skatīt

Ar ierīci Joy jūs varēsiet pagatavot īstu mājas saldējumu, sadētu jogurtu, elegantu sorbetu vai itāļu stila saldējumu mazāk nekā 40 minūtes. Jums vajadzēs tikai pievienot sastāvdaļas un mazliet uzgaidīt. Iespēja to ieslēgt un izslēgt garantēs, ka jums vienmēr būs saldējums tieši īstajā konsistencē. Neslīdošā kājiņa grantē stabilitāti. Saldēšana: aptuveni 10 stundas. Tilpums: 1,2 l

Vairāk
Preces informācija

Kas var būt labāks par mājās gatavotu saldējumu?

Veikalos nopērkamie saldējumi bieži vien ir pilni ar dažādām neveselīgām piedevām vai sintētiskiem aromātiem un krāsvielām, taču ar Delimano Joy saldējuma pagatavošanas ierīci jūs ātri un vienkārši varat pagatavot veselīgus saldējumus savai ģimenei un draugiem. Vienkārši noņemiet saldēšanas bļodu, atstājiet to uz nakti (8 - 12 stundas) saldētavā, lai no rīta jau varētu pagatavot savu mīļāko desertu. Pievienojiet savas iecienītākās sastāvdaļās - augļus, jogurtu, šokolādes gabaliņus, riekstus, rozīnes vai jebko citu un izbaudiet!

Tik daudz, ka pietiks visiem

1.2 litru lielajā bļodā iespējams pagatavot 800ml garda saldējuma. Ierīcei ir neslīdoša pamatne un caurspīdīgs trauks, lai gatavošanas laikā jūs varētu sekot līdzi procesam. Ieslēgt ir pavisam vienkārši - jums tikai jānopiež viena poga un gatavošana var sākties!

  • Saldēšanas trauks jāglabā saldētavā, apmēram -18° C temperatūrā , vismaz 8 stundas pirms izmantošanas.
  • Pirms ielejat traukā saldējumu, ierīcei jābūt ieslēgtai, lai maisījums nepiesaltu pie trauka malām.
  • Vienmēr atstājiet 4cm no augšas.
Delimano Joy Ice Cream Maker

Receptes

Vaniļas un šokolādes saldējums
(4 – 6 porcijas)
Sastāvdaļas:
• 350 ml putukrējuma
• 100 ml piena
• 4 ēdamkarotes pūdercukura
• 1 paciņa vaniļas cukura
• 1 ēdamkarote vaniļas ekstrakta
• 100 g šokolādes skaidiņu (vai/un riekstu)
Pagatavošana.
Pirms sākat gatavot, atdzesējiet putukrējumu un pienu ledusskapī. Samaisiet krējumu, pienu, vaniļas ekstraktu un cukuru jaukšanas traukā līdz masa ir viendabīga. Lai panāktu labāko rezultātu, pagatavoto maisījumu uz 30 minūtēm ielieciet ledusskapī, tad ieslēdziet ierīci un ielejiet masu tajā. Ļaujiet, lai masa sastingst līdz vajadzīgajai konsistencei.
Padoms: 1 minūti pirms beigām pievienojiet šokolādes skaidiņas un sakapātus riekstus. Pirms gatavošanas atveriet vaniļas pupiņas pāksti, izņemiet sēklas un visu ielieciet pienā. Karsējiet līdz piens uzvārās, tad samaisiet un atdzesējiet ledusskapī.

Atsvaidzinošais citronu saldējums
(4 – 6 porcijas)
Sastāvdaļas:
• 100 g piena
• 200 g zema tauku satura jogurta
• Sula no 4 citroniem
• Sakapāti rieksti (pēc izvēles)
Pagatavošana.
Ļaujiet, lai piens un jogurts atdziest ledusskapī. Samaisiet pienu, jogurtu un citronu sulu sajaukšanas traukā līdz masa ir viendabīga. Lai panāktu izcilu rezultātu, pagatavoto maisījumu uz 30 minūtēm ielieciet ledusskapī, tad ieslēdziet ierīci un ielejiet masu tajā. Ļaujiet, lai masa sastingst līdz vajadzīgajai konsistencei.
Padoms: 1 minūti pirms beigām pievienojiet šokolādes skaidiņas, sakapātus riekstus – tie piešķirs klasiskam saldējumam papildu garšu.

Sārtais soberts
(4 – 6 porcijas)
Sastāvdaļas:
• 115 g cukura
• 150 ml ūdens
• 450 g svaigu vai atsaldētu aveņu
• 1 citrona sula
Pagatavošana.
Katliņā uzkarsējiet cukuru un pievienojiet ūdeni. Zemā temperatūrā maisiet cukuru līdz kristāliņi ir pilnībā izšķīduši ūdenī. Tad palieliniet temperatūru un ļaujiet, lai masa uzvārās un sabiezē. Kad tas ir izdarīts, noņemiet katliņu no uguns un ļaujiet atdzist.
Sajauciet veselas avenes ar blenderi un, ja vēlaties, masu izberziet caur rupju sietu, lai atbrīvotos no sēkliņām. Samaisiet cukura maisījumu, aveņu maisījumu un citronu sulu. Ļaujiet, lai maisījums atdziest ledusskapī apmēram 30 minūtes, tad ieslēdziet ierīci un ielejiet masu tajā. Ļaujiet, lai masa sastingst līdz vajadzīgajai konsistencei.

 

Apmaksas iespējas

Kādas ir Jūsu maksāšanas iespējas?

Izvēlieties maksājuma veidu, kas ir Jums piemērots. Precei piedāvājam šādus maksājuma veidus:

Maksājums ar bankas karti

Veiciet maksājumu ar bankas karti. Pakalpojums pieejams tikai VISA, MasterCard klientiem.

Apmaksa par preci skaidrā naudā

Apmaksu par preci skaidrā naudā Jūs veiksiet preces saņemšanas brīdī. Saņemot apmaksu, kurjers izsniedz pirkuma apliecinošus dokumentus – preču pavadzīmi-rēķinu un kvīti par skaidras naudas saņemšanu. Pasūtījuma saņemšanu pircējs apliecina ar savu parakstu.

Par pasūtījumu Jums ir jāmaksā tikai tad, kad Jūs saņemat savu pasūtījumu.

Līzinga iespējas

Vairāk par līzinga iespējām jautājiet operatoram, kad viņš Jums atzvanīs, lai apstiprinātu pasūtījumu, vai arī zvanot pa informatīvo tālruni.

SIA „Aizdevums.lv” līzinga noteikumi.

  • Nepieciešams oficiāls darbs;
  • Aizdevumi tiek izsniegti klientiem vecumā no 18 gadiem;
  • Pašreizējā darba vietā ir jābūt nostrādātiem vismaz pēdējiem 6 mēnešiem;
  • Iespējamā Aizdevuma summa no EUR 70.00;
  • Iespējamais aizdevuma termiņš no 3-24 mēnešiem.

Atkarībā no klienta ienākumiem u.c. noteikumiem galvotāja nepieciešamību nosaka kreditētājs.

Maksājums Swedbank internetbankā

Veiciet maksājumu 'Swedbank' internetbankā. Pakalpojums pieejams tikai 'Swedbank' klientiem.

Maksājums SEB Bankas internetbankā

Veiciet maksājumu 'SEB Banka' internetbankā. Pakalpojums pieejams tikai 'SEB Banka' klientiem.

Klientu atsauksmes 1 Atsauksme(s)

2

1 Atsauksme(s)

1 atsauksmes

Jūsu viedoklis par šo preci *

1 1 zvaigzne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Silva

www.delimano.lv

28.10.2018

Nopirku! Vēlējos sagatavot saldējumu, bet .... nekas nesanāca, jo konkrēta apraksta nav kā strādāt ar ierīci. Neesmu apmierināta.
Nopirku! Vēlējos sagatavot saldējumu, bet trīs pirkstu kombinācija.
Nekas nesanāca.
Bet, radās ideja. Nemest ārā, bet....
...Pielietot agregātu pīrāgu mīklas sagatavošanai.
Jō agregāts diezgan lēni strādā un ceru sanāks garšīgi pīrāgi.
Jāizmēģina!
Ar Cienu!
Labdien, Silva! Lietošanas instrukcija vienmēr ir līdzi iepakojumā. Šeit vēlreiz īsumā par lietošanu: 1. solis: Ievietojiet barošanas bloku (1) vākā (2) un piespiediet, līdz tas noslēdzas (“klikšķa” skaņa). (skat: ATTĒLI, Att. 2.) 2. solis: Savienojiet piedziņas vārpstu (3) ar lāpstiņu (4), pirms pievienojat tās barošanas blokam. (skat: ATTĒLI, Att. 3.) 3. solis: Izņemiet trauku (5) no saldētavas. 4. solis: Uzlieciet konstrukciju traukam tā, lai izvirzījumi vākā savienojas ar trauka iedobēm, un pagrieziet pulksteņa rādītāja virzienā, lai noslēgtu pareizajā pozīcijā. ( skat: ATTĒLI, Att. 4.) 5. solis: Tagad jūs varat ieslēgt saldējuma pagatavošanas ierīci, piespiežot ieslēgšanas pogu. (skat: ATTĒLI, Att. 5.) 25 PIEZĪME: IERĪCEI JĀBŪT IESLĒGTAI, PIRMS IELEJAT SALDĒJUMA VAI SORBETA MAISĪJUMU, LAI TAS UZREIZ NEPIESALTU PIE TRAUKA MALĀM. 6. solis: Izmantojiet tekni, lai ielietu saldējuma vai sorbeta maisījumu saldēšanas traukā. • Kad lejat maisījumu traukā, vienmēr atstājiet 4 cm no augšas, jo maisījums izpletīsies saldēšanas laikā. 7. solis: Atdzesējiet maisījumu, līdz sasniegta vēlamā konsistence. Tas var aizņemt 15-30 minūtes, bet parasti mazāk. Svarīgi - Neievietojiet virtuves piederumus vai citus objektus caur vāku, kamēr ierīce darbojas. Tas var apstādināt lāpstiņu un sabojāt ierīci vai traumēt lietotāju. • Neizslēdziet ierīci saldēšanas procesā, jo maisījums var sasalt, nonākot saskarē ar trauku, un apstādināt lāpstiņas kustību. • Lai izvairītos no motora pārkaršanas, rotācijas virziens mainīsies, ja maisījums kļūst pārāk blīvs. Ja rotācijas virziens mainās, izslēdziet ierīci - maisījumam vajadzētu būt gatavam. 8. solis: Izslēdziet ierīci, nospiežot izslēgšanas pogu, un noņemiet vāku. Saldējums ir gatavs pasniegšanai. • Saldējumam vajadzētu būt gana mīkstam, lai to varētu izņemt ar karoti. To var pārlikt citā konteinerā, lai glabātu saldētavā vai lai saldējumu uzturētu stingru pirms ēšanas. PIEZĪME: Ja motors tomēr pārkarst, drošības sistēma apstādinās motoru. Ja tā notiek, izslēdziet ierīci, atvienojiet no strāvas avota un ļaujiet, lai tā pāris minūtes atdziest. Svarīgi • Neizmantojiet metāla virtuves piederumus, lai izņemtu maisījumu no trauka. • Neņemiet ārā trauku no saldētavas, pirms tas ir gatavs saldējuma gatavošanai. Padomi • Iesakām glabāt saldēšanas trauku saldētavā, lai to varētu izmantot jebkurā laikā. Ievietojiet plastmasas maisiņā, pirms to liekat saldētavā. Sasaldējiet bļodu vertikālā pozīcijā. • Vienmēr pārliecinieties, ka trauks ir pilnībā sauss, pirms to liekat saldētavā. • Necaurduriet un nekarsējiet saldēšanas trauku. • Saldēšanas trauks jāglabā saldētavā, kas ir -18° C auksta vai siltāka, vismaz 8 stundas pirms izmantošanas. • Labākiem rezultātiem - vienmēr atdzesējiet, bet nesaldējiet sastāvdaļas, pirms saldējuma gatavošanas. • Alkohola izmantošana receptēs var kavēt vai novērst saldēšanas procesu.
Delimano komanda

1 atsauksmes