Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Vistas rullīši bekonā ar pipargurķīšiem un kaltētiem tomātiem

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:

Vistas rullīšiem:

  • 600 g vistas krūtiņas
  • 12-16 gabalos sagrieztu marinētu, kaltētu tomātu
  • 12 gabali kūpināta siera
  • 100 g sēņu
  • 4 pipargurķīši
  • 16 gabali kūpināta bekona
  • 20 g sviesta sēņu cepšanai
  • 2-3 ĒK olīveļļas cepšanas pamatnes iesmērēšanai
  • Jūras sāls
  • Melnie pipari
  • Svaigs timiāns

Garnīram:

  • 1 kg kartupeļu
  • ½ TK melno piparu
  • Kaltēts rozmarīns
  • Sāls
  • Olīveļļa
Sagatavošana:
  1. Sagriež sēnes gabalos un pāris minūtes apcep tās katliņā ar sāli un pipariem.
  2. Katru vistas krūtiņu sagriež uz pusēm, tad šīs puses sagriež tā, lai visi gabaliņi veidotos vienādi. Izklapē katru gabalu ar gaļas āmuru, pievieno sāli un piparus.
  3. Uz koka dēlīša novieto 3-4 gabalus bekona tā, lai tie pārklātos.
  4. Sagrieztās vistas krūtiņas liek bekonā, pārklājot tās ar kūpinātu sieru, apceptajām sēnēm, pipargurķīšiem un kaltētiem tomātiem. Uzmanīgi veido rullīšus.
  5. Cepešpannu iesmērē ar olīveļļu, rullīšus izkārtot tā, lai tie neatnāktu vaļā. Apslauka tos ar olīveļļu, pēc izvēles pievieno timiānu.
  6. Garnīram sagriež kartupeļus vidēja izmēra gabaliņos. Ievieto tos bļodā, pievieno olīveļļu, sāli, rozmarīnu, melnos un sarkanos piparus. Izkārto cepešpannā kopā ar vistas rullīšiem. Uzsilda krāsni līdz 180° grādiem, cep 25-30 minūtes līdz rullīši kļūst zeltaini, bet kartupeļi mīksti.

Author : Delimano