Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Vistas fileja bekonā

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:

2-3 porcijām:

  • vistas vileja 250 g;
  • auksti kūpināts bekons (240 g);

mērcei:

  • 1 ēd.k vijīga medus;
  • 1 ēd. k. franču sinepes;
  • 1 ēd. k. sinepes ar graudiņiem;
  • 2 ēd. k. baltvīna etiķa

Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Pagatavo mērci: sajauc sinepes, medu un baltvīna etiķi.

Solis Nr. 2

Vistas fileju sagriež garenās strēmelēs un katru cieši ietin vienā vai divās bekona šķēlēs. Kārto cepamtraukā un pārsmērē ar medus sinepju mērci. Liek cepeškrāsnī 180° tepmeratūrā uz 30-40 minūtēm. Pasniedz ar piedevām - vārītiem kartupeļiem, rīsiem vai zaļajiem salātiem.

Author : Gunta Liepiņa