Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Vista garšaugu un garšvielu maisījumā

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • 1/2 tase rupjā sāls;
  • 1 ēdamkarote melno piparu;
  • 1 ēdamkarote rozmarīna;
  • 2 kaltēti sarkanie pipari;
  • Sauja žāvētu baklažānu;
  • Sauja žāvētu sīpolu;
  • ½ tējkarote koriandra;
  • 1 ēdamkarote sāls
  • Svaiga salvija;
  • Svaigs koriandrs;
  • Svaigs timiāns;
  • Svaigs rozmarīns;
  • Cālis;
  • ½ kg rupjā sāls.
Sagatavošana:

Garšvielas:

Pievieno smalcinātājā ¼ tasi rupjā sāls, 1 ēdamkaroti melno piparu, 1 ēdamkaroti rozmarīna un sasmalcina. Liek bļodā.

Kaltētie garšaugi:

Pievieno smalcinātājā 2 žāvētas sarkanās paprikas, sauju žāvētu baklažānu, sauju žāvētu sīpolu, ¼ glāze rupjā sāls, ½ tējkarote koriandra un sasmalcina. Liek bļodā.

Svaigie garšaugi:

Pievieno smalcinātājā ēdamkaroti sāls, svaigu salviju, svaigu koriandru, svaigu timiānu un svaigu rozmarīnu un sasmalcina. Liek bļodā.

Rupjo sāli liek uz cepampannas, pilda vistu un liek cepeškrāsni uz 75 min 200 grādos.

Author : Delimano