Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Viltotais zaķis

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • 1000g liellopa gaļa
  • 200ml piens (maizes mērcēšanai)
  • 200g bekons
  • 3 cieti vārītas olas
  • 1 sīpols
  • 2-3 kiploka daiviņas
  • 3-4 baltmaizes šķēles
  • sāls, svaigi malti pipari
Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Liellopa gaļu, bekonu un pienā izmērcētu baltmaizi divas reizes izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu. Pievieno apceptus sīpolus un ķiplokus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Solis Nr. 2

Teflona taisnstūra formā liek pusi maltās gaļas, iespiež olas gareniski un apsedz ar atlikušo gaļu. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 35-45 min.

Solis Nr. 3

Gatavu klaipu nedaudz atdzesē, sagriež porcijas šķēlēs un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

Recepti piedāvā BonAppetit.lv

Author : BonAppetit.lv