Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Vegānu šokolādes – apelsīnu kūka

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
Kas nepieciešamas, lai pagatavotu vegānisko šokolādes – apelsīnu kūku? Pamatam
  • 90 g dateles bez kauliņiem
  • 210 g neapstrādātas mandeles
  • 3 ēd.k. kausēta kokosriekstu eļļa
Masai
  • 450 g izmērcēti Indijas rieksti (vismaz 1h)
  • 180 ml svaigi spiesta apelsīnu sula
  • 160 ml agave
  • 30 g kakao pulveris
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. smalki kapāta apelsīnu miziņa
  • 180 ml kausēta kokosriekstu eļļa
Sagatavošana:
Kā jau ir ar daudzām citām vegānu kūkām, šī garšos gan vegāniem un svaigēdājiem, gan arī tiem, kam nav šādi ēšanas paradumi. Kūka ir viegla un labi garšos vasarā, ja tā paturēta saldētavā, būs atsvaidzinoša, taču diezgan salda. Jāņem vērā, ka kūku ir vienkārši un ātri pagatavot, bet tā ir vairākas stundas jāpatur ledusskapī (vēlams uz nakti), tā kā pirms svinībām labāk gatavot to iepriekšējā dienā. Kas jādara?
  • Virtuves kombainā vai blenderī jāsajauc kopā visas pamatnes sastāvdaļas, nav nepieciešams sablendēt pavisam smalki, labāk būs tāds vidējs malums
  • Pamatnes maisījums jāizklāj veidnē (vislabāk 20-22 cm), izveidojot pamatni un maliņas
  • Veidne ar sagatavoto pamatni jānovieto saldētavā, jāpatur vismaz 1h
  • Masai jāsablendē Indijas rieksti
  • Riekstiem jāpievieno apelsīnu sula, agave, kakao pulveris, sāls, apelsīnu miziņa, jāsablendē, līdz izveidojusies masa, kas atgādina pudiņu
  • No saldētavas jāizņem veidne ar sagatavoto pamatni, tai jāpārlej sagatavotā masa, jānolīdzina
  • Kūka jānovieto atpakaļ saldētavā vai ledusskapī vismaz uz 3 h
Saldētavā tā iegūs saldējumam līdzīgu konsistenci, savukārt, ledusskapī glabāta tā būs krēmīgāka Kūciņa pagatavota, izmantojot NutriBullet lielisko blenderi.

Author : Prieksgatavot.lv