Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Vasarīgie vistas spārniņi

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas:

  • 1 kg vistas spārniņi
  • 800 gr sīpoli
  • 1 citrons
  • Tomāti
  • 70 gr ūdens
  • 50 gr eļļas
  • 2 tējkarotes paprikas pulvera
  • 1 tējkarote melno piparu
  • Sāls - pēc garšas
  • Cukurs - pēc garšas
Sagatavošana:

Kas vēl vairāk liecina par to, ka vasara ir klāt, ja ne grillētas gaļas smarža... Piedāvājam tev recepti grillētu vistas spārniņu pagatavošanai.

  1. Ieliec vistas spārniņus bļodā. Sagriez sīpolus ripiņās, ieliec bļodā un mazliet saspaidi jaucot kopā ar gaļu. Sagriez citronu šķēlītēs un pievieno klāt bļodā pie vistas spārniņiem un sīpoliem.
  2. Sajauc kopā visas garšvielas un pievieno klāt pie vistas spārniņiem. Kārtīgi visu sajauc kopā. Atsevišķā traukā sajauc kopā ūdeni, etiķi un eļļu. Pēc tam pievieno iegūto maisījumu klāt pārējām sastāvdaļām. Turi vistu marinādē pēc garšas, jo ilgāk turēsi, jo spēcīgāka būs garša, mēs iesakām, vismaz 2 stundas.
  3. Ņem vistu ārā no bļodas un liec uz grila. Cep tik ilgi, līdz vista ir izcepusies un kļuvusi zeltaini brūna.
  4. Pasniedz vistu ar gardiem svaigiem salātiem un citām piedevām.

Author : Delimano