Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Valriekstu kontrastainie

Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:

Pamatnei:

  • valrieksti - 50-80g
  • kokosriekstu skaidiņas - 40g
  • auzu pārslas - 50g
  • 3 dateles
  • 5 žāvētas plūmes
  • Ceilonas kanēlis - ½ TK
  • kerobas pulveris - 1 TK
  • kokosriekstu eļļa - 1,5 ĒK
  • 1 TK griķu medus

Karamelei:

  • dateles - 10-12 gab
  • Indijas rieksti - 30 g
  • Indijas riekstu sviests - 2 ĒK ar kaudzīti
  • kokosriekstu eļļa - 1,5 ĒK

Šokolādei:

  • kokosriekstu eļļa + keroba pulveris
Sagatavošana:
  1. Ar NutriBullet smalcinātāju sablendējam valriekstus ar kokosriekstu skaidiņām un auzu pārslām veidojot birstošu, rupju miltu konsistenci. Turpat smalcinātājā pievienojiet arī dateles un plūmes, kā arī kanēli un kerobas pulveri un sablenderējiet lipīgā, bet joprojām nedaudz birstošas konsistences masā, kurai pievienojiet kokosriekstu eļļu, griķu medu un lieciet blenderim padarboties vēl burtiski 20 sekundes.
  2. No šīs masas droši variet savelt trifeļveidīgas bumbiņas, ielikt leduskapī sacietēt un ēst, kā veselīgas konfektītes!
  3. Izveidojiet no riekstu-augļu masas vēlamās formas pamatnītes saviem Snikernašķiem - lieciet, kā ierasts apaļajās kēksu papīra formiņās aptuveni 1 centimetra biezumā un no šī daudzuma sanāks 6 Snikerīši.
  4. Blenderī lieciet pāris stundas izmērcētus Indijas riekstus un sasmalciniet līdz miltveidīgai konsistencei, tad pievienojiet arī dateles un Indijas riekstu sviestu un blenderējiet līdz vienmērīgai Karameles masai.
  5. Beigās atliek tikai vēl pievienot kokosriekstu eļļu, nedaudz sakult un karameles kārta gatava!
  6. Lieciet to pa virsu valriekstu pamatnītei un pārklājiet ar kokosriekstu eļļas un kerobas pulvera šokolādi.

Author : aznaski.lv