Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Tītara gaļas iesmiņš

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 1 tējkarote grauzdētu fenheļa sēklu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 400 g malta tītara gaļa
  • 2 ēdamkarotes svaigas, sakapātas raudenes, majorāna vai timiāna
  • 1 liels citrons
  • sāls un malti pipari
  • 2 biezas šķēles baltmaizes bez garozas, kas sagriezta apmēram 2cm lielos gabaliņos
  • 8 lauru lapas
  • olīveļļa
  • 400 g zaļie salāti
Sagatavošana:

Svaigais un veselīgais tītara kebabs būs ideāla pusdienas maltīte ikvienam!

Solis Nr.1:

Saberziet piestā fenheļa sēklas un ķiploku ar šķipsniņu sāls. Sajauciet malto tītara gaļu ar pagatavoto maisījumu, garšvielām, sāli un pipariem. Nomizojiet citronu, noņemot arī tā balto miziņu, sagrieziet to četrās biezās šķēlēs, kuras pārgrieziet uz pusēm un vēlreiz uz pusēm – atkarībā no citrona lieluma.

Solis Nr.2:

No maltās gaļas izveidojiet nelielus rullīšus- apmēram 2cm diametrā. Sagatavojiet iesmiņus, vispirms uz tiem uzdurot maizes gabaliņus, tad lauru lapu, maltās gaļas rullīšus, citronu un atkal maizes gabaliņu. Pārlejiet kebabu ar nelielu daudzumu olīveļļas, galvenokārt pār maizi.

Solis Nr.3:

Uzkarsējiet Delimano® Ceramica dziļo pannu Skillet vai. Delimano® Ceramica cepampannu līdz tā ir karsta (temperatūras sensors uz roktura kļūs sarkans), un grozot iesmiņus cepiet kebabu 8 minūtes. Raugiet, lai tīrara gaļa nepiedeg, bet tā iekšpuse nepaliek neizcepta.

Pasniedziet ar salātiem, citrona šķēli un olīveļļu.

Delimano PADOMS

Nepārbaudiet pannas gatavību savādāk, kā tikai ar sensora palīdzību – tas var būt bīstami. Sensors uz Delimano® Ceramica cepampannas roktura Jums pateiks, kad panna būs gatava cepšanai!

Author : Delimano