Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Teļas gaļas steiks ar sviestu un kaperiem

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 500 g plāni sagriezta teļa filejas šķēles
  • 20 g gabaliņos sagriezts sviests
  • 1 1/2 ēdamkarotes baltvīna etiķis
  • 1 1/2 ēdamkarotes kaperi
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigi pētersīļi
Sagatavošana:

Teļas gaļa izkusīs uz Jūsu mēles ar savu brīnišķīgo un īpašo garšu!

Solis Nr. 1:

Sakarsējiet Delimano® Ceramica cepampannu vai Delimano® Ceramica Dry Cooker™ līdz tā ir karsta (temperatūras sensors uz roktura kļūs sarkans) un pievienojiet 2 vai 1 ēdamkaroti eļļas.

Solis Nr. 2:

Kamēr panna uzkarst, sajauciet miltus ar tējkaroti sāls, pustējkaroti svaigi malta piparu un šajā maisījumā no abām pusēm apviļājiet gaļas gabalus. Gatavojiet gaļu divos piegājienos – vispirms, kamēr viena puse kļūst zeltaini brūna un tad 2-3 minūtes no otras puses.

Solis Nr. 3:

Gatavo gaļu salieciet atsevišķā traukā.

Iztīriet eļļas pārpalikumu no pannas, pievienojiet sviestu un izkausējiet to, līdz tas ieguvis zeltainu nokrāsu. Pievienojiet etiķi, kaperus, mazliet sāli un piparus, ielieciet pannā sagatavojot gaļu un uzkarsējiet, pāri pārberot svaigi sakapātus pētersīļus.

Delimano PADOMS

Lai ēdienam būtu kraukšķīgas maliņas, izmantojiet Delimano® Ceramica pannu!

Author : Delimano