Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Šokolādes sniega bumbas

Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:

Apelsīnu krēms:

  • 50g aprikožu džems
  • svaigi spiesta viena apelsīna sula

Šokolādes krēms:

  • 250 g šokolāde ar 70% kakao sastāvu
  • 300 ml piens
  • 300 ml saldais krējums
  • 30 g cukurs

Sniega bumbas:

  • 6 olu baltumi
  • 120 g cukurs
  • 400 ml piens
  • 400 ml ūdens
Sagatavošana:

Populārais franču virtuves saldais ēdiens kļūs arī par Jūsu iecienītāko, pateicoties tā vieglai un bagātīgai garšai!

Solis Nr.1: Apelsīnu krēms

Uz lēnas temperatūras Delimano® Ceramica mērces katliņā izkausējiet džemu un sajauciet to ar apelsīna sulu. Pēc tam izberziet visu caur sietu, lai atbrīvotos no apelsīna sēklām un džema kunkuļiem.

Solis Nr. 2: Šokolādes krēms

Delimano® Ceramica mērces katliņā uzkarsējiet saldo krējumu un pienu. Pārlejiet vārošo maisījumu pār salauztiem šokolādes gabaliņiem, atstājiet uz 2-3 minūtēm un samaisiet. Ja vēlaties, pievienojiet cukuru un/vai apelsīnu sulu.

Solis Nr. 3: Sniega bumbas

Uzmanīgi atdaliet no olu dzeltenumiem olu baltumus un sakuliet līdz tie paliek stingrās putās. Rūpīgi iemaisiet cukuru.

Delimano® Ceramica katlā uzvāriet pienu. Tam ir jābūt vārīšanās temperatūrā, tad strauji samaziniet karstuma padevi līdz minimumam. Sagatavotajā pienā ielieciet karoti pagatavotā olu baltumu sniega, kuru pēc pavārīšanas ar putu karoti izņemiet ārā.

Solis Nr. 4: Kārtojums

Traukā ielejiet šokolādes krēmu un pa virsu tam uzlieciet sniega mākoņus. Pāri pārlejiet apelsīnu krēmu un saldais ēdiens ir gatavs pasniegšanai.

Author : Delimano