Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Risoto

Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:
  • 200ml olīveļļa
  • 60g sviests
  • 100g Carnaroli rīsi
  • 1 daiviņa ķiploka
  • ½ Sīpolu
  • 125ml Prosecco
  • 75g Prosciutto
  • 2 tases dārzeņu buljona
  • šķipsniņa piparu
  • šķipsna sāls
  • 40g parmezāna
Sagatavošana:
  1. Pievienojiet eļļu un 30 gramus sviesta karstā katlā.
  2. Pievienojiet Carnaroli rīsus un samaisiet.
  3. Pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus, sīpolus, Prosecco un samaisiet.
  4. Pievienojiet sasmalcinātus Prosciutto, 100g dārzeņu buljona un samaisiet.
  5. Pievienojiet sāli, piparus un vēl 20 gramus sviesta.
  6. Pievienojiet 100g dārzeņu buljona un samaisiet. Pievienojiet vēl papildus 10g sviesta. Un vāriet, līdz rīsi gatavi. Pievienojiet Parmesan sieru, samaisiet un pasniedziet.

Author : Delimano