Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Puķkāpostu plācenīši

Puķkāpostu plācenīši
Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas (ja izmantosiet Delimano® Ceramica pannu)
  • vai 1 ēdamkaroti olīveļļas (ja izmantosiet Delimano® Ceramica Dry Cooker™ pannu)
  • 1 liels vai 2 mazi puķkāposti
  • 8 sālītas anšovu filejas
  • 9 olas, sakultas
  • 1 franču maize
  • 35 g milti
  • 40 g rīvēts cietais siers - Pecorino Romano vai Parmezāna siers
  • 150 g baltais, cietais kazas siers
Sagatavošana:

Svētdienas pēcpusdienā nobaudot veģetāru maltīti, tiek garantēta izdevusies diena!

Solis Nr. 1:

Sadrupiniet franču maizi bez garozas (apmēram 100g).

Solis Nr. 2:

Uzkarsējiet Delimano® Ceramica katlā 2 ēdamkarotes eļļas, pievienojiet puķkāpostus un anšovus un, kārtīgi maisot, karsējiet līdz puķkāposti ir mīksti, bet neveido biezeni – apmēram 15 minūtes. Noņemiet no plīts un mazliet atdzesējiet.

Solis Nr. 3:

Sajauciet puķkāpostus ar olām, maizes drumstalām, miltiem un cieto sieru. Uzkarsējiet (temperatūras sensors uz roktura kļūs sarkans) divas ēdamkarotes eļļas Delimano® Ceramica pannā vai vienu ēdamkaroti eļļas Delimano® Dry Cooker pannu un uzlieciet karoti sagatavotā maisījuma. Plācenīši nedrīkst saskarties. Cepiet apmēram 2 minūtes no katras puses līdz plācenīši kļūst zeltaini brūni.

Nosusiniet lieko eļļas daudzumu virtuves dvielī un pasniedziet ar rīvētu kazas sieru.

Delimano PADOMS

Izmēģiniet vislabāko pagatavošanas metodi, nemazinot ēdiena garšu – izmantojiet Delimano® Ceramica Dry Cooker™ pannu!

Author : Delimano