Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet
  • Izņemiet preci bez piegādes maksas
  • 14 dienu atgriešanas tiesības
  • Iegādājieties preces līzingā

Pikantie kabaču salāti

Pikantie kabaču salāti
Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 800 g kabaču
  • 400g konservētu tomātu savā sulā
  • 2 sīpoli
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 3 ēd.k. sarkanās adžikas
  • 3 ēd.k. kaltētu dārzeņu (burkāni, ķiploki, selerijas, pastinaks)
  • 1 ēd.k. kaltētu garšvielu (dilles, pētersīļi)
  • sāls
Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Kabačus nomizo un sagriež mazos gabaliņos. Sīpolus un ķiplokus nomizo un smalki sakapā. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus un ķiplokus.

Solis Nr. 2

Pievieno kabačus, kaltētus dārzeņus, garšvielas un cep vēl pāris minūtes. Pievieno konservētus (iepriekš sasmalcinātus) tomātus, adžiku un sautē līdz kabači ir gatavi. Pēc garšas pievieno sāli.

Solis Nr. 3

Jau gataviem salātiem var pievienot sasmalcinātus svaigus zaļumus. Salātus var pasniegt gan siltus, gan aukstus.

Dārzeņu griešanai un kapāšanai iesakam izmantot Delimano Clarity Pro

Recepti piedāvā BonAppetit.lv

Author : BonAppetit.lv