Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet
  • Izņemiet preci bez piegādes maksas
  • 14 dienu atgriešanas tiesības
  • Iegādājieties preces līzingā

Panang karijs

Panang karijs
Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • olīveļļa
  • 2 ēd k. kapāta ķiploka
  • 1 sīpols
  • 1 ēdk. rīvēta, svaiga ingvera
  • 2 ēdk. karija pasta (nopērkama lielveikalu Asian stendos)
  • 2 bundžas kokospiena
  • 1 ēdk. brūnais cukurs vai niedru cukurs
  • 1 ēdk. tumšā sojas mērce
  • 1 1/2 ēdk. laima sulas
  • 2 vistas filejas
  • sēnes
  • neliels brokolis
  • 1 sarkanā paprika
  • saldo zirņu kraukšķīgās pākstis
  • grauzdēti, nesālīti Indijas rieksti
  • baziliks
Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Uzkarsē wok pannu, vai, ja tādas nav, var izlīdzēties ar palielu, dziļāku pannu. Kad tā uzkarsusi, ielej olīveļļu un apcep tajā sīpolu, ķiploku un ingveru. Kad tie visi apbrūnējuši, pievieno karija pastu. Iemaisa to sasutējušajā masā, kamēr viss labi sajaucies.

Solis Nr. 2

Pievieno kokospienu. To var labi iemaisīt ar nelielu putojamo slotiņu un tikpat labi arī ar lāpstiņu. Kad pasta pienā iemaisījusies vienmērīgi, pievieno brūno vai niedru cukuru, soju un laima sulu. Laima sulu pievieno pakāpeniski, ik pa laikam nogaršojot, vai ir pietiekošs skābums pēc katra paša vēlēšanās.

.centre_image { float:center; }

Solis Nr. 3

Pievieno kubiņos sagriezto vistas fileju. Veģetārieši to var ļoti labi aizstāt ar tofu sieru. Tad dārzeņus un visu sutina kokospienā, kamēr, nogaršojot, jūt, ka vista (vai tofu) ir pilnībā gatavs.

Solis Nr. 4

Visu pārber ar grauzdētiem Indijas riekstiem un svaigām bazilika lapām. Šajā gadījumā iesakāms tieši taizemiešu baziliks itāļu vietā, jo tam ir izteiktāka, saldāka garša. Asākam variantam ēdienu var apkaisīt ar čili pārslām.

Author : Inese Rozentāle