Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Negimaki – liellopu gaļas rullīši ar zaļajiem lociņiem

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • 12 zaļie lociņi, nogriezti 3 cm garos gabalos
  • 400g sānu steiks (garenais steika gabals)
  • 100 ml sakē (Japāņu sausais rīsu vīns) vai mirinu (Japāņu saldais rīsu vīns)
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1/2 ēdamkarote dārzeņu eļļa
  • sāls un pipari
  • 400g spināti
  • šķipsniņa svaiga, malta ingvera
Sagatavošana:

Cienājiet viesus ar Japāņu virtuves maltīti!

Solis Nr. 1:

Delimano® Ceramica katlā vārošā sālsūdenī noblanšējiet lociņus– apmēram 45 minūtes – nokāsiet un atdzesējiet zem aukstas ūdens strūklas. Pārlieciet sīpoliņus uz papīra dvieļa un nosusiniet. Nokāstajā ūdenī sagatavojiet spinātus, tāpat kā lociņus un pārlieciet traukā, lai atdziest, nezaudējot skaisti zaļo krāsu.

Attīriet gaļu no taukiem, dzīslām, saistaudiem. Sagrieziet pa diagonāli ļoti plānās šķēlītēs. Katru šķēlīti lieciet starp divām ieeļļotām papīra loksnēm un ar mīklas rulli kārtīgi norullēties. Gaļas šķēlītēm jābūt ļoti plānām, apmēram 1,5 mm.

Solis Nr. 2:

Marinādei kopā sajauciet sakē vai mirinu, sojas mērci un cukuru Delimano® Ceramica katlā līdz cukurs ir izšķīdis. Ļaujiet marinādei atdzist.

Solis Nr. 3:

Paņemiet jaunas ieieļļotās papīra loksnes un salieciet uz tās gaļas gabaliņus tā, lai tās nedaudz nosegtu viena otru. Gaļai vajadzētu izveidot apmēram 15x15 cm lielu kvadrātu. Pārkaisiet ar sāli un pipariem, un gaļas kvadrāta apakšējā pusē ielieciet 3 lociņus. Sarullējiet gaļu. Tādā pašā veidā pagatavojiet vēl 3 gaļas rullīšus. Izveidotos gaļas rullīšus ielieciet traukā, pārlejiet ar marinādi, marinējiet 15 minūtes.

Solis Nr. 4:

Uzkarsējiet Delimano® Ceramica cepampannu vai Delimano® Ceramica Wok pannu līdz tā ir ļoti karsta (temperatūras sensors uz roktura kļūs sarkans). Tikmēr izņemiet gaļu no marinādes un uz virtuves dvieļa nosusiniet. Pannā ielejiet pilienu eļļas un tad ielieciet rullīšus. Apcepiet no visām pusēm līdz tie kļuvuši brūni. Izņemiet apceptos rullīšus un tajā pašā pannā uzvāriet marinādi līdz tā ieguvusi sīrupveida konsistenci.

Sagrieziet rullīšus apmēram 2,5 cm biezās šķēlēs. Pārlejiet spinātiem pāri nelielu daudzumu mērces un pasniedziet kopā ar Negimaki.

Atlikušo mērci pasniedziet ar smalki sarīvētu ingveru.

Delimano PADOMS

Iepazīstieties un izbaudiet kulinārijas prieku ar īpaši funkcionālajiem Delimano® Ceramica traukiem.

Author : Delimano