Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Maltās gaļas kebabs

Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:
  • 300 g maltā teļa gaļa;
  • 200 g maltā cūkgaļa;
  • ⅓ tējkarote sodas;
  • 1 ēdamkarote sāls;
  • ⅓ tējkarote melnie pipari;
  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes;
  • 1 ola;
  • 2 ēdamkarotes eļļas;
  • 2 ķiploku daiviņas;
  • ½ sīpols.
Sagatavošana:
  • Pievieno bļodā malto cūkgaļu un teļa gaļu.
  • Pievieno sodu, sāli, melnos piparus, rīvmaizi, olu un eļļu.
  • Sasmalcina ar Nutribullet ķiplokus un sīpolus un pievieno gaļai. Sajauc ar rokām kopā.
  • Ar maltas gaļas formēšanas ierīci Brava vai ar rokām veido desiņas no maisījuma.
  • Uz grilpannas pievieno eļļu un apcep desiņas no katras puses līdz gatavas.
  • Pasniedz ar salātiem un sīpoliem.

Author : Delimano