Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Lasis saldā krējuma mērcē

Lasis saldā krējuma mērcē
Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 1 liels burkāns;
  • 250 g kūpināta laša;
  • 1/3 glāzes vermuta vai sausā baltvīna;
  • 1/2 glāze saldā krējuma;
  • 1/2 glāze piena;
  • 1/2 tējk. sāls;
  • 1/4 tējk. rupji maltu melno piparu;
  • 1 ēd. k. sasmalcinātu diļļu;
  • 1 ēd. k. zaļo lociņu;
  • diļļu zariņš ēdiena dekorēšanai.
Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Burkānu sarīvē uz lielās rīves (jāiegūst apmēram 1 glāze rīvēta burkāna). Lielā pannā ar pretpiedeguma pārklājumu uzkarsē 1/2 glāzi ūdens. Pievieno burkānus un tad sautē tos uz vidējas uguns apmēram 5 minūtes, līdz burkāni kļūst nedaudz mīksti.

Solis Nr. 2

Kamēr burkāni sautējas, sagriež kūpinātu lasi apmēram 5 cm lielos gabalos. Burkāniem pievieno vermutu vai baltvīnu. Sagaida, kamēr uzvārās un tad sautē visu 1 minūti. Pievieno pienu, saldo krējumu, sāli un piparus. Noved līdz vārīšanās temperatūrai, pastāvīgi maisot. Pēc vārīšanās sautē visu vēl 1 minūti.

Solis Nr. 3

Pannu ņem nost no plīts. Gatavajai masai pievieno lasi un sīki sasmalcinātas dilles un lociņus. Ēdienu pasniedz ar pastu un izrotā ar diļļu zariņu.

Author : Delimano