Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet
  • Izņemiet preci bez piegādes maksas
  • 14 dienu atgriešanas tiesības
  • Iegādājieties preces līzingā

Kvinoa risoto ar sēnēm

Kvinoa risoto ar sēnēm
Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 1 glāze kvinoa (quinoa) (vai citu graudu), noskalotu olīveļļā
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 2 sasmalcināti sarkanie sīpoli
  • 1 saspiesta ķiploku daiviņa
  • 200 g sagrieztas sēnes plānās šķēlītes
  • svaigs timiāns vai rozmarīns
  • 250 ml baltvīna
  • 100 g svaigi sarīvēta Parmezāna siera
Sagatavošana:

Gardais risoto ar sēnēm ar savu eksotisko garšu apmierinās ik viena ēdiena baudītāja garšas kārpiņas.

Solis Nr.1:

Uzvāriet Delimano Ceramica katlā 1/2 l sālīta ūdens. Pievienojiet kvinoa (quinoa), samaziniet uguni un vāriet, līdz kvinoa graudi kļūst mīksti un ūdens ir uzsūcies, tas ir, aptuveni 13 minūtes.

Solis Nr.2:

Pa to laiku uzkarsējiet Delimano Ceramica dziļajā katlā Skillet vai Delimano Ceramica Wok pannā vienu ēdamkarotu augstākā labuma olīveļļu. Pievienojiet sīpolus un cepiet, līdz tie sāk nobrūnināties. Pievienojiet ķiplokus un vēl sautējiet 30 sekundes.

Pievienojiet sēnes un timiānu un cepiet, līdz šķidrums ir iztvaikojis. Pievienojiet vīnu un maisiet, līdz vīns ir iztvaikojis.

Iemaisiet kvinoa graudus sēņu maisījumā un pievienojiet sāli un svaigi maltus piparus. Apberiet ar Parmezāna sieru un samaisiet.

Ieliec šķīvjos un pasniedziet galdā.

Author : Delimano