Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Kūpināta laša pankūkas

Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:
  • 70 g milti
  • 40 g griķu milti
  • 1 tējkarote cukura
  • 1/4 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 2 olas – olu baltumi ir jāatdala no dzeltenumiem
  • 125 ml piens
  • 50 g izkausēts sviests
  • 125 ml skābs krējums
  • šķipsniņa sāls
  • svaigie maltie pipari
  • buntīte svaigu sasmalcinātu diļļu vai lociņu
  • 220 g kūpināts lasis
Sagatavošana:

Pārsteidziet viesus un pagatavojiet gardās laša uzkodas. Tās ir tik gardas, ka nepaspēs atdzist!

Solis Nr.1:

Sajauciet kopā miltus, sāli, cepamo pulveri un cukuru vienā bļodā. Otrā bļodā ielieciet olas dzeltenumus, pievienojiet pienu, un maisot pievienotjies miltus. Sakuliet olu baltumus mikserī un iemaisiet maisījumā. Pievienojiet sviestu un maisiet līdz masa iegūst viendabīgu konsistenci.

Solis Nr.2:

Iesmērējiet Delimano® Ceramica cepampannu ar izkausētu sviestu un uzkarsējiet to (pannai sakarstot līdz vajadzīgajai temperatūrai, temperatūras sensors uz roktura kļūs sarkans). Pannā ielieciet 1 1/2 ēdamkaroti pankūku maisījuma un no abām pusēm gatavojiet apmēram 1-2 minūtes līdz uz pankūku virsējās kārtas parādās nelieli burbulīši.

Solis Nr.3:

Katru reizi pirms mīklas uzlikšanas, panna ir jāiesmērē ar kausētu sviestu. Pildījums – sajauciet krējumu, sāli, piparus un lociņus. Tējkaroti pildījuma uzlieciet uz katras pankūkas un tam pa virsu uzlieciet plānu laša šķēlīti.

Delimano PADOMS

Lai kur Jūs arī atrastos, Delimano® Ceramica cepampanna ir gatava Jums kalpot uz jebkuras plīts!

Author : Delimano